Rekonstrukcija Sportskog centra Olimpija pri kraju: Uloženo 50 tisuća eura u novi asfalt, tribine, svlačionice i zaštitnu ogradu

Radove na Sportskom centru Olimpija u Donjem gradu, a riječ je o kompletnoj rekonstrukciji toga centra u koju je uloženo 50 tisuća eura, obišao je osječki gradonačelnik Ivan Radić

-Radovi su u punom jeku. Idu planiranom dinamikom. Nakon dugog, dugog niza godina obnavlja se igralište na Olimpiji. Klub koji ove godine slavi svoju 100.-tu obljetnicu postojanja. Klub kojemu Grad pomaže, baš kao i ostale naše klubove. Odlučili smo obnoviti i ovo igralište za mali nogomet i rukomet. Kao što znate, ovdje se često igra mali nogomet, ali postoji i ženski rukometni klub – istaknuo je Radić te dodao kako su radovi obuhvatili postavljanje novog asfalta, izgradnju tribina sa stolicama, obnovu svlačionica klupa i reflektora, a postavljena je i zaštitna ograda.

Sportskim centrom Olimpija upravlja gradska tvrtka Športski objekti.

IMG 7029

Foto: Grad Osijek

-Ponosan sam što smo uz podršku Grada Osijeka krenuli obnavljati Olimpiju u kojoj se nalaze i izbjeglice iz Ukrajine. Športski objekti prisutni su svakodnevno i ovdje i u svim drugim našim klubovima, i moram reći kako imamo veliku podršku gradonačelnika Radića te investiramo u niz igrališta i dvorana, što daje veliku dodatnu vrijednost gradu Osijeku, jer vidimo koliko je sportskih događaja u gradu kojim ga promoviramo ne samo u Hrvatskoj nego i izvan njezinih granica – rekao je direktor Športskih objekata Robert Seligman.

IMG 7030

Foto: Grad Osijek

-Gradonačelnik i gradske službe pokazali su se u zaista pravom svjetlu i sada napokon dobivamo novu vizuru cijelog kompleksa. To nam puno znači te vjerujem kako će se ovdje okupljati još više mladih nego ranije – rekao je predsjednik Vijeća GČ Donji Grad Frano Barać.

Obnovljeni Sportski centar će, kako je najavio gradonačelnik Radić, biti otvoren do 15. lipnja kada započinje 20. izdanje turnira “3 Kornera Penal”.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content