Revijalnom utakmicom od nogometa se oprostili Dragan Kraljik, Zoran Mandić i Damir Kelava

Jučer (petak) je na nogometnom igralištu u Mikleušu odigrana jedna posebna revijalna utakmica u kojoj su svoje posljednje minute odigrali Dragan Kraljik, Zoran Mandić i Damir Kelava.

Spomenuti trojac odlučio je reći svoje posljednje zbogom nogometu, sportu kojem su posvetili veći dio svog života. Kako je prije početka ove utakmice, u kojoj su se sastali veterani Mikleuša i Slatine, rekao Drago Kraljik, sva trojica su svoj nogometni put započeli prije gotovo 50 godina u Slatini, da bi priča došla do svog kraja u Mikleušu gdje su u smiraju karijera odigrali svoje posljednje utakmice.

Prije prvog sučevog zvižduka igrači obije momčadi odali su počast svojim kolegama s nogometnih travnjaka koji više nisu među njima minutom tišine.

Domaćini su slavljenicima uručili i prigodne poklone, od cvijeća, plaketa, pa sve do simboličnih ”klinova” na koje će moći objesiti svoje kopačke.

Što se tiče rezultata, on je bio u drugom planu. Uglavnom, danas je završila jedna lijepa priča koju će još dugo prepričavati generacije koje dolaze, priča o Draganu Kraljiku, Zoranu Mandiću i Damiru Kelavi…

(www.icv.hr, adf, dj, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content