Svečanom priredbom i podjelom diploma u DV Bubamara Gornje Bazje, predškolci se službeno oprostili od vrtića

Svečanom priredbom pod nazivom “Vrtiću na rastanku” i podjelom diploma, u Dječjem vrtiću Bubamara Gornje Bazje predškolci su se službeno oprostili od prijatelja iz skupine, odgojiteljica i vrtića.

U prepunom Društvenom domu u Gornjem Bazju, uz svoje odgojiteljice Ninu Pavlov, Ivonu Mrazović, Nadu Bartolić i Klaru Banić, djeca su s puno veselja, uz ples, pjesmu i recitacije, pokazala koliko su toga lijepoga i vrijednoga naučila, a podrška u plesu i pjevanju bili su im mlađi prijatelji iz skupine.

Dječja spontanost i opuštenost na ovakvim događanjima rezultat je međusobnog povjerenja odgojitelja i djece.

– Zahvaljujem svim odgojiteljicama i svim ostalim zaposlenicima našeg vrtića na predanom radu, brizi i nemjerljivoj ljubavi koju svakodnevno pružaju na svome poslu. Pripremali smo djecu za školu, za nove odgovornosti i za školske brige što ih sada čekaju i naša zadaća je završena. Zahvaljujem roditeljima što su nam s povjerenjem svako jutro proteklih godina ostavljali ono što im je najvažnije u životu, svoju djecu- istaknula je ravnateljica DV Bubamara Gornje Bazje Krunčica Topolovčan i dodala:

– Draga djeco i roditelji želimo vam zahvaliti na svakoj lijepoj riječi, osmijehu, podršci i suradnji tijekom ove tri godine, a posebno na suradnji oko organizaciji završne priredbe. Želimo vam svima zajedno puno sreće u budućem uzbudljivom razdoblju vaših života s nadom da će se naši budući prvašići s radošću sjećati vrtićkih dana i svojih odgojiteljica- dodala je.

(www.icv.hr, DV Bubamara Gornje Bazje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content