U Dječjem vrtiću “Zvončić” u Našicama održana završna svečanost pod nazivom “Ljubav u dječjim srcima”

Dječji vrtić “Zvončić” je i ove godine već tradicionalno pripremio završnu svečanost koja se održala u dvorani Osnovne škole kralja Tomislava, a koja je i ovoga puta bila krcata roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima djece. Naziv ovogodišnje završne svečanosti bila je “Ljubav u dječjim srcima”. 

Nazočne je pozdravila ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić Snježana Kanđera i najavila program na opće oduševljenje okupljenih, a pogotovo djece, koja su se veselila pokazati svoj nastup. 
 
– Postoje razne vrste ljubavi, a mi smo danas ovdje vidjeli ljubav prema prijateljima, roditeljima, svome vrtiću, gradu i prirodi koja nas okružuje. Danas se okupio stvarno veliki broj Našičana, Našičanki, baki i djedova, rodbine i prijatelja, a svi oni došli su vidjeti što su djeca kroz ovu pedagošku godinu savladala. Zajednički smo uživali, dijelili trunčice ljubavi i sada radosni odlazimo kući očekujući sljedeću pedagošku godinu i sljedeću završnu svečanost- rekla je Kanđera.
 

Gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je kako su ovo velike obljetnice u gradu Našicama.

– Ovo je godina velikih obljetnica. Proslavili smo lijepih i velikih 70 godina vrtića, te 794. rođendan Našica. Bila je ovo prilika, u sklopu obilježavanja Dana grada, tradicionalno održati i vrtićku završnu svečanost koja uvijek okupi veliki broj vrtićke djece, roditelje, bake i djedove. Bila je čast sve njih pozdraviti i zaželjeti im sretno djetinjstvo i da uživaju u svom gradu- rekao je gradonačelnik Kašuba.

(www.icv.hr, eš, foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content