U Otrovancu održano 25. županijsko vatrogasno natjecanje za odrasle vatrogasce: Doznajte najbolje

Nakon natjecanja za mladež i pomladak, Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije danas (nedjelja) je u Otrovancu organizirala 25. Županijsko vatrogasno natjecanje za odrasle vatrogasce.

Natjecanje je okupilo 26 natjecateljskih odjeljenja s preko 300 natjecatelja, uz 30 članova sudačke komisije, a održano je u dvije muške i dvije ženske kategorije.

Na 25. županijskom vatrogasnom natjecanju odraslih vatrogasaca natjecala su se tako dobrovoljna vatrogasna društva iz Virovitice, Vukosavljevice, Slatine, Turnašice, Sladojevaca, Kladara, Starog Graca, Špišić Bukovice, Kozica, Sedlarice, Gornjeg Bazja, Rušana, Bakića, Dugog Sela Lukačkog te domaćina ovog natjecanja, Otrovanca.

– Moram svima čestitati na uspješno odrađenom natjecanju. Ono što je svakako bitno naglasiti, nitko se nije ozlijedio te nije bilo potrebe za intervencijama, a što se rezultata tiče, oni su više ili manje zadovoljavajući, ovisno o odjeljenju- istaknula je ovom prilikom zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateja Fras Venus.

Kako je već spomenuto, dobrovoljna vatrogasna društva su za testiranje svoje spretnosti i brzine bili podijeljeni u četiri kategorije. DVD Sedlarica bilo je najbolje u muškoj “A” kategoriji, muška “B” kategorija pripala je DVD-u Virovitica, dok su kod žena pobjedu u “A” i “B” kategoriji uzeli DVD Vukosavljevica, odnosno DVD Virovitica.

Pehare za prva tri DVD-a u svakoj kategoriji te prijelazni pehar za pobjednike dodijelili su predsjednik županijske skupštine Dinko Begović, predsjednik VZ VPŽ Željko Palković, predsjednik povjerenstva za natjecanje Robert Teskera te Mirko Pavleković ispred MO Otrovanec. Dodajmo kako je današnje natjecanje otvorio zamjenik župana Marijo Klement.

U nastavku donosimo rezultate, a kako je bilo na 25. županijskom natjecanju odraslih vatrogasaca, pogledajte u fotogaleriji.

REZULTATI

ŽENE A
1. DVD Vukosavljevica
2. DVD Sladojevci

ŽENE B
1. DVD Virovitica
2. DVD Vukosavljevica
3. DVD Slatina
4. DVD Turnašica

MUŠKI A 
1. DVD Sedlarica
2. DVD Turnašica 2
3. DVD Vukosavljevica 1
4. DVD Gornje Bazje
5. DVD Otrovanec 1
6. DVD Bakić
7. DVD Dugo Selo Lukačko
8. DVD Slatina
9. DVD Špišić Bukovica
10. DVD Rušani
11. DVD Sladojevci

MUŠKI B 
1. DVD Virovitica
2. DVD Turnašica
3. DVD Kladare
4. DVD Vukosavljevica
5. DVD Slatina
6. DVD Stari Gradac
7. DVD Špišić Bukovica
8. DVD Sladojevci
9. DVD Kozice

VAN KONKURENCIJE
DVD Turnašica “Biseri”

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rajnović, Foto Begović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content