VIDOVO 2023. U Turnašici održan tradicionalni, 11. vatrogasni kup “Za Štefinu”: Doznajte rezultate ovogodišnjeg natjecanja

Već tradicionalno, u sklopu proslave Dana općine Pitomača, Dobrovoljno vatrogasno društvo Turnašica organiziralo je 11. vatrogasni kup “Za Štefinu”, u sjećanje na nekadašnjeg saborskog zastupnika i dopredsjednika Sabora RH, Turnašičanina Stjepana Sulimanca.

Ovaj jubilarni vatrogasni kup otvorili su načelnik općine Pitomača Željko Grgačić i Željko Palković, predsjednik Vatrogasne zajednice VPŽ i predsjednik Vatrogasne zajednice općine Pitomača.

Kup je održan na vatrogasnom poligonu pored vatrogasnog doma u Turnašici, a natjecanje se odvijalo u pet kategorija.

U kategoriji mladeži – usis, prvo mjesto osvojio je DVD Turnašica ispred DVD Otrovanec i DVD Gornje Bazje.

Prvak u kategoriji Muški A bio je DVD Sedlarica ispred dobrovoljnih vatrogasnih društava: Vukosavljevica (1), Otrovanec, Turnašica, Gornje Bazje, Starogradački Marof i Vukosavljevica 2.

U kategoriji Muški B pobijedilo je odjeljenje DVD Virovitica ispred DVD Turnašica i DVD Stari Gradac.

U kategoriji Žene A prvakinje su bile članice DVD Slatina, a u kategoriji Žene B trijumfirale su članice DVD Virovitica ispred članica DVD Slatina 2.

Nakon toga je održan i superkup u kojem se natjecalo osam najuspješnijih ekipa iz prethodnog natjecanja. Trijumfirao je DVD Virovitica, drugo mjesto pripalo je DVD-u Sedlarica, treće DVD-u Vukosavljevica, dok je četvrti bio DVD Stari Gradac.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele, D. Begović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content