Održana svečana sjednica MO Rezovačke Krčevine: Uz potporu grada kreće uređenje nogometnog igrališta

Uoči blagdana Srpnice, koji se ujedno obilježava i kao Dan mjesnog odbora Rezovačke Krčevine, jučer (subota) je u društvenom domu održana svečana sjednica Mjesnog odbora. Uoči sjednice ispred spomen obilježja poginulim mještanima u Domovinskom ratu položena je buketa i zapaljeni lampioni.

– U posljednjih nekoliko godina napravljeno je puno u poboljšanju komunalnih uvjeta u našem mjestu. Ove godine u dogovoreno je postavljanje zaštitnih mreža oko nogometnog igrališta, a u dogledno vrijeme u planu je postavljanje rasvjete oko nogometnog terena- naglasio je predsjednik Vijeća MO Rezovačke Krčevine Dražen Šešet.

Kao gosti na Sjednici su bili tajnica grada Virovitice Maja Kirin i pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo grada Virovitice Antonio Dražić.

– Uvjerena sam da ćete nastaviti s daljnjim uređenjem vašeg naselja. U svim svojim aktivnosti imati ćete svesrdnu podršku Grada. Zajednički nam je cilj da Rezovačke Krčevine iskoriste svoje prirodne prednosti, kako bi postale najpoželjniji kraj za život na području grada- tom prilikom je rekla Maja Kirin.

IMG 9377 Custom
foto: M. Šolc

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content