Pomladak DVD-a Slatina na zasluženom izletu u Križnici, Otrovancu i Sedlarici

Jučer (subota) je pomladak DVD-a Slatina, u organizaciji svog DVD-a i u pratnji Jovane Prpić i Daria Čordaša, bio na prekrasnom izletu.

– Na Županijskom vatrogasnom natjecanju djevojčice su osvojile drugo mjesto, dok su dječaci osvojili sedmo mjesto. Nakon uloženog velikog truda i rada u vježbanje i ostvarivanju dobrih rezultata, odlučili smo ih nagraditi izletom. Tako smo prvo išli u Centar za posjetitelje u Križnici gdje smo rijeku Dravu prešli novom skelom te nas je dočekao vlakić koji nas je prevezao do odredišta. Tamo nas je dočekalo ljubazno osoblje i vodič koji nas je proveo kroz sve, a mnogo smo toga i naučili. Vlakić nas je vratio do skele i mosta, pa smo se ovaj put vraćali preko mosta- istaknuli su i dodali:

– Zatim smo išli put Otrovanca, odnosno seoskog imanja Zlatni klas u Otrovancu gdje smo imali vrlo ukusan ručak i obilazak imanja. Između ostalog, vidjeli smo prekrasne konje koje smo dragali te pronašli Hlapićevu kućicu kojom smo se oduševili, a osoblje nas je uputilo u samu priču imanja. Nakon toga smo išli u mjesto Sedlarica, odnosno Klopotec, Turističko informativni centar gdje nas je dočekao vrlo ljubazan vodič i uputio u priču o nastanku samog Klopotca i značajnostima toga kraja. Ovim putem se želimo zahvaliti roditeljima, kao i našoj djeci što su dio naše zajednice, što ulažu svoje vrijeme na promicanju vatrogastva našeg kraja, jer upravo najmlađi su naša budućnost i u njih se treba ulagati- prepričali su voditelji Jovana i Dario.

(www.icv.hr, adf, DVD Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content