Udruga djece hrvatskih branitelja VPŽ organizirala druženje članova u Bakiću i Gornjem Miholjcu

Danas (subota) je u organizaciji Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije upriličeno druženje članova u Bakiću i Gornjem Miholjcu.

Prva stanica bila je Bakić, gdje ih je dočekao predsjednik Temeljnog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Bakić Ivica Pavin sa suborcima. Tom prigodom zapaljena je svijeća u sjećanje na sve preminule, nestale i poginule hrvatske branitelje.

Nakon obilaska Bakića, uz prisustvo i organizaciju člana Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije Renata Kolingera, položene su svijeće u sjećanje na sve žrtve Domovinskog rata kod spomenika u Gornjem Miholjcu, nakon čega su se članovi okušali u streljaštvu zračnom puškom.

Domaćin Josip Kovačić, predsjednik Streljačkog kluba Gornji Miholjac, istaknuo je tom prigodom kako je klub u svojoj dugoj povijesti postojanja od preko 40 godina imao zapažene uspjehe na općinskim, županijskim, ali i državnim natjecanjima.

Najuspješnija u streljaštvu je bila ekipa na čelu s domaćinom Renatom Kolingerom, tajnikom udruge Hrvojem Selenićem i članom Denisom Bulavom.

Predsjednik Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije Jurica Culej istaknuo je zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima te je najavio ovom prilikom i nove aktivnosti kojima će se sačuvati uspomene i vrijednosti Domovinskog rata i tako ispuniti zadane aktivnosti za 2023. godinu.

Udruga djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije zahvaljuje svima na pomoći te poziva sve da im se priključe u njihovom radu.

(www.icv.hr, adf, jc, UDHB VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content