Uz večer sevdaha i tambure, odnosno koncerte Hanke Paldum i Miroslava Škore, evo što vas još očekuje u programu ovogodišnje proslave Dana općine Gradina

Općina Gradina i ove je godine za svoje mještane i njihove goste u povodu obilježavanja Dana općine pripremila bogat program za sve generacije. Ovogodišnji program započet će u petak, 14. srpnja, a trajat će sve do 23. srpnja.

Mještane i posjetitelje ponovno očekuje raznovrstan vjerski, kulturni i glazbeni program koji će se održati u subotu, 15. srpnja, kada je na rasporedu Gradinska večer tambure i sevdaha uz Hanku Paldum i Miroslava Škoru.

Ove godine u programu je i nekoliko zanimljivih sportskih aktivnosti. Prva na rasporedu je u petak, 14. srpnja, kada će započeti tradicionalni, 4. šaranski kup pod nazivom “Štuka” i to na jezeru u naselju Žlebine.

Ove godine održat će se i dva malonogometna turnira, prvi u Žlebini u nedjelju, 16. srpnja, a drugi u Gradini u nedjelju, 23. srpnja.

Na rasporedu su i tri nogometne utakmice. Seniori nogometnih klubova Gradina i Suhopolje snage će omjeriti u četvrtak, 20. srpnja, dan kasnije sastat će se NK Gradina i ŠN Graničar Okrugljača u susretu uzrasta U-13, a posljednji će na travnjak u Gradini istrčati domaći veterani, koji će snage odmjeriti protiv veterana NK Slatine. Taj susret na rasporedu je u subotu, 22. srpnja.

U nastavku pogledajte kompletan program i raspored održavanja…

(www.icv.hr)

Plakat Gradina

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content