1. ŽNL Vukosavljevčani u jedinom subotnjem susretu gostuju u Jugovom Polju, velika fešta u Josipovu gdje Dinamo dočekuje Sveti Đurađ

Momčadi 1. županijske nogometne lige ovog vikenda igraju utakmice drugog kola.

U subotu, 26. kolovoza u 17:30 sati, Plavi će u Jugovom Polju ugostiti Mladost iz Vukosavljevice. Domaća momčad će, nakon boda osvojenog na gostovanju kod Podravca u Sopju, na svom terenu pokušati doći do prve ovosezonske pobjede. Mladostaši dolaze na drugo uzastopno gostovanje i osnovni im je cilj doći do pozitivnog rezultata.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 27. kolovoza u 17:30 sati. U Grabrovnici igraju dvije momčadi koje su na startu osvojile po tri boda, domaća Croatia i virovitički No Limit TVIN.

Podgorje, koje će utakmicu prvog kola igrati naknadno, ugostit će jednog od najvećih favorita za naslov – Munju iz Velikog Rastovca. Podgorje se uoči prvenstva dodatno igrački ojačalo, pa se može očekivati neizvjesna i zanimljiva utakmica.

Dinamo će na svojoj Ciganki u Josipovu ugostiti Sveti Đurađ. Nakon poraza u Velikom Rastovcu, domaćoj momčadi je pobjeda imperativ. Ove nedjelje u Josipovu se održava i tradicionalna kirvajska zabava, a prema najavi Nogometnog kluba Dinamo, uz igralište se očekuje velik broj domaćih navijača, što će sigurno biti veliki poticaj Dinamovcima za osvajanje prvih bodova.

Bilogora 1947. favorit je na svom terenu u Špišić Bukovici u ogledu s Orešcem. Domaće redove u posljednji trenutak dodatno je ojačao iskusni Saša Štefanić.

U Terezinom Polju domaća Drava trebala bi imati malu prednost u odnosu na gostujući Omladinac iz Korije. U domaćoj momčadi, zbog crvenog kartona, ne može nastupiti Marino Čeh.

Podravac iz Sopja u prošlom kolu došao je do boda na svom terenu u utakmici s momčadi iz Jugovog Polja. U drugoj uzastopnoj domaćoj utakmici na svom travnjaku pokušat će doći do “punog plijena” u ogledu s Dolčanima. DOŠK će nastupiti nekompletan, jer neće moći zaigrati kažnjeni Matija Zeman i Stipo Kolar, kao i momčadski kapetan Marijan Velić koji će zbog teške ozljede iz prvog kola biti van pogona šezdesetak dana.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 2. KOLO

Subota, 26. kolovoza, u 17:30 sati:

Plavi (Jugovo Polje) – Mladost (Vukosavljevica)

Nedjelja, 27. kolovoza, u 17:30 sati:

Croatia (Grabrovnica) – No Limit TVIN
Bilogora 1947. (ŠB) – Orešac
Dinamo (Josipovo) – Sveti Đurađ
Podgorje – Munja (Veliki Rastovac)
Drava (Terezino Polje) – Omladinac (Korija)
Podravac (Sopje) – DOŠK (Dolci)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

1. ZNL Prvo kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content