2. ŽNL ISTOK Standard sezonu otvorio slavljem u Bakiću, Mladost 1930. bolja od Miholjca, bez pobjednika u Ćeralijama i Meljanima

Proteklog vikenda započelo je i natjecanje u 2. županijskoj nogometnoj ligi skupine Istok.

Na prvo mjesto nakon prvog kola smjestili su se nogometaši Standarda iz Nove Šarovke koji su na otvaranju sezone slavili na gostovanju u Bakiću s 2:0. Gosti su došli u prednost autogolom Antonia Škrlina u 18. minuti, dok je konačan rezultat postavio Vedran Gabud u 66. minuti utakmice. 

Pobjedu u prvom kolu upisala je i čađavačka Mladost 1930. koja je na svom terenu bila bolja od Miholjca. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Kristijan Vukalović u 73. minuti. Dodajmo kako je Miholjac u posljednjim trenucima utakmice mogao do boda, ali nije uspio realizirati kazneni udarac.

Nogometaši Ćeralija poveli su na svom terenu protiv Slavonca golom Kristijana Djordjevića u 28. minuti, no gosti iz Novaka ipak su došli do boda. Konačnih 1:1 postavio je Toni Nikolaus osam minuta prije kraja. Dodajmo kako je domaća momčad od 61. minute igrala s igračem manje budući da je teren zbog crvenog kartona morao napustiti Dino Milican.

Istim rezultatom završila je utakmica između Meljana i Grabića. Alen Marović poentirao je za 1:0 na samom otvaranju drugog poluvremena, dok je u prvoj minuti sudačke nadoknade bod Grabiću osigurao Denis Vukomanović.

Rezultati 1. kola:

Mladost (B) – Standard 0:2
Mladost 1930. – Miholjac 1:0
Ćeralije – Slavonac 1:1
Meljani – Grabić 1:1

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

tablica

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content