3. NL SJEVER S igračima Varteksa u Pitomaču stiže i velik broj White Stonesa: Susret najavljuju imjenjaci Begović i Dolovski

Nakon uspješnog debija u 3. nogometnoj ligi Sjever i pobjede na gostovanju kod Graničara u Kotoribi (nakon velikog preokreta) rezultatom 3:2, nogometaši Pitomače u subotu, 26. kolovoza pred svojim će navijačima ugostiti varaždinske “Bumbare”.

Varteks je u prvom kolu slavio kontra Međimurja 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Ivan Dolovski, ofenzivni veznjak koji je u redove Varaždinaca pristigao na proljeće i odmah prigrlio “cenera” na dresu, a upravo je ovaj igrač, inače zaslužan za najviše kreacije u igri Vukelićeve momčadi, najavio i gostovanje u Pitomači.

-Maksimalno smo koncentrirani na tu utakmicu. Čeka nas jedna tvrda momčad, a igraju doma i sigurno će pokušati napraviti pritisak i na nas, malo i na suce, te nas pokušati iznenaditi. Imaju odličan vezni red, tu će se voditi ključna bitka, a nadam se da ćemo uspjeti stići do novih bodova – izjavio je Dolovski za nk-varteks.com

Domaći trener Ivan Presečan u ovom susretu neće imati problemima s izostancima, u sastav se nakon ozljede vraća i Valentino Paradinović kojemu će uoči sutrašnjeg susreta biti uručen pehar za najboljeg strijelca 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u prošloj sezoni.

Kako je rekao Dolovski, velika bitka vodit će se u veznom redu, a s tim se slaže i domaći iskusni veznjak Ivan Begović, koji je dio svoje karijere proveo upravo u Varaždinu, igrajući tada u redovima prvoligaša Varteksa.

-Vjerujem da će ovo biti okršaj u kojem će presuditi nijanse i bolja fizička sprema. Najavljene su izrazito visoke temperature, bit će teško, ali pucamo od snage, odradili smo odličan pripremni period, što smo pokazali na gostovanju u Kotoribi, gdje smo trkom nadoknadili slabiju predstavu i vratili se iz rezultatskog minusa. Pobjeda u susretu s kvalitetnom i mladom varaždinskom momčadi dodatno bi podigla atmosferu i dokazala da će Pitomača svima biti tvrd orah u ligaškom natjecanju. Naravno, ništa bez prave navijačke podrške, očekujem i ovog puta velik broj gledatelja na tribinama i nadam se u konačnici novim bodovima – optimističan je domaći veznjak Ivan Begović.

Tribine će sigurno biti popunjenje do posljedneg mjesta, a očekuje se i dolazak velikog broja gostujućih navijača White Stonesa.

Susret je na rasporedu od 17:30 sati. Roberto Dežđek dijelit će pravdu u Pitomači s pomoćnicima Filipom Pamanom i Hrvojem Selenićem, a ulogu delegata obnašat će Tihomir Glatki.

3. NOGOMETNA LIGA SJEVER – 2. KOLO

Subota, 26. kolovoza, u 17:30 sati:

Virovitica – Međimurje
Pitomača – Varteks (Varaždin)
Koprivnica – Graničar (Kotoriba)
Dinamo (Domašinec) – Rudar (MS)
Polet (SMnM) – Podravina (Ludbreg)

(www.icv.hr, ts)

3. NL Sjever 1. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content