Drugi dan Ferragosto Jama još energičniji: Nastupili Edo Maajka i brojni drugi izvođači

Održan je drugi dan 14. Ferragosto jama na kojem je sve počelo nastupom grupe Zimzelen, i Them Moose Rush. Nastupili su potom Malady Lane, Podočnjaci, Bad Daughter pa Six Pack i onda kulminacija večeri – usijanje uz She Loves Pablo, a potom i uz Buč Kesidi koji je nizao sve svoje hitove sa dosadašnja dva albuma, ali i pjesme s novoga koji uskoro izlazi.

Potom je sve na noge ponovno dignuo legendarni bosansko-hercegovački hip-hoper Edo Maajka nizom svojih mega hitova, a sve je završilo s ”bam bam” – naravno Prikazama. Na kraju večeri zasvirao je još Fro.ever, a skakalo se i pjevalo do ranih jutarnji sati.

– Prvi puta sam ovdje u Slavoniji i na Ferragostu. Pričali su mi mnogi o ovome i vjerujte mogu mnogi pričati, pokušati riječima opisati, ali Ferragosto Jam u Orahovici ne možeš drugačije nego doživjeti i osjetiti na svoj koži u svom srcu. Oduševljena sam svima, atmosferom na ovo prelijepom Jezeru, gostoprimstvom Slavonaca, ma odlično je. I baš sad kada sam konačno uspjela sve posložiti i doći, kažu mi da je ovo zadnji, ma nadam se da nije – rekla je Ines koja je na Ferragosto potegla čak iz Zadra.

Danas Ferragosto bajka počinje od 18 sati, a kroz večer nastupaju Idem, Daliborovo granje, Šiza, Bore balboa, M.O.R.T., Mašinko, Hiljson Mandela, Porto Morto, APOB i Yugo.Wav.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content