KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani “Nestašna zubić vila”, akcije “Blue Beetle” i “Meg 2: Put u dubinu”, horor “Drakula: Buđenje zla” i komediju “Pušteni s lanca”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

NESTAŠNA ZUBIĆ VILA
– animirani, obiteljski, fantazija

Petak, 25. kolovoza u 17 sati
Subota, 26. kolovoza u 17 sati
Nedjelja, 27. kolovoza u 17 sati

Cijena ulaznice: 3,50 eura

 

BLUE BETTLE
– akcija, avantura, znanstvena fantastika

Petak, 25. kolovoza u 19 sati
Subota, 26. kolovoza u 19 sati
Nedjelja, 27. kolovoza u 19 sati

Ova epska avantura istražuje kako Jaime Reyes, običan mladić koji je tek diplomirao na fakultetu, nevoljko odgovara na poziv tajanstvene i moćne relikvije koja zauvijek mijenja njegovu sudbinu. On uz pomoć svoje obitelji i izvanrednog tehnološki naprednog super odijela … otkriva da može spasiti svijet.

Cijena ulaznice: 4 eura

DRAKULA: BUĐENJE ZLA
– horor

Petak, 25. kolovoza u 21 sat
Subota, 26. kolovoza u 21 sat
Nedjelja, 27. kolovoza u 21 sat

Zastrašujuća priča o trgovačkom brodu Demeter, koji je unajmljen za prijevoz privatnog tereta – pedeset neoznačenih drvenih sanduka koji plove do Londona. Na tom putovanju čudni događaji zadese posadu koja pokušava preživjeti oceansko putovanje, svake noći praćeni nemilosrdnom prisutnošću na brodu. Kada Demeter konačno stigne do obala Engleske, to je pougljenjena, napuštena olupina, a od posade nema ni traga.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

MEG 2: PUT U DUBINU
– akcija, avantura, horor

Petak, 25. kolovoza u 19:30 sati
Subota, 26. kolovoza u 19:30 sati
Nedjelja, 27. kolovoza u 19:30 sati

Jason Statham i njegov tim vraćaju se u daljnje istraživanje Marijanske brazde gdje će se suočiti s novim zastrašujućim stvorenjima. Zaronite u neistražene vode s Jasonom Stathamom i globalnom akcijskom ikonom Wu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronioca u najveće dubine oceana. Njihovo putovanje ubrzo postaje kaos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

Cijena ulaznice: 4 eura

PUŠTENI S LANCA
– komedija, animirani, avantura

Peta, 25. kolovoza u 21:30 sati
Subota, 26. kolovoza u 21:30 sati
Nedjelja, 27. kolovoza u 21:30 sati

U filmu Pušteni s lanca psi psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku. Na prvi pogled, Pušteni s lanca je film koji ste vidjeli već toliko puta. Simpatični pas izgubi vlasnika, pa prolazi kroz nevjerojatnu avanturu kako bi mu se vratio… No, ovaj film nema nimalo te pretjerane slatkoće. Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti na opakim gradskim ulicama njegov nevaljali vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga njegov voljeni vlasnik nikada ne bi ostavio namjerno. Ali jednom kada se Reggie spoji s bostonskim terijerom koji brzo govori i psuje Bugom (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je. Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je novo štene njenog vlasnika zanemarilo, i Hunter (Randall Park), tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu—zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… I natjera Douga da plati odgrizajući stvar koji voli najviše. (Savjet: to nije njegovo stopalo).

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content