Paradinoviću trofej za najboljeg strijelca 4. lige BJ-KC-VT: “I ove sezone pucamo visoko, cilj je plasman u vrh tablice”

Napadaču trećeligaša Pitomače, Valentinu Paradinoviću, uoči susreta 2. kola 3. nogometne lige Sjever u kojem je njegova momčad ugostila varaždinski Varteks, uručen je pehar za najboljeg ligaškog strijelca 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u prošloj sezoni.

Paradinović je, podsjetimo, do ove laskave titule stigao s 27 pogodaka, a Pitomača se okrunila naslovima prvaka 4. lige BJ-KC-VT i Županijskog nogometnog kupa VPŽ.

Pehar iskusnom napadaču, koji se nakon ozljede u pripremnom periodu vratio na travnjak i zaigrao protiv “Bumbara” u drugom dijelu utakmice, uručio je tajnik ŽNS VPŽ, Krunoslav Moslavac.

-Moram priznati da mi laska titula najboljeg strijelca u tako jakoj konkurenciji igrača, ali želim se prije svega zahvaliti suigračima koji su mi u tome pomogli i treneru Presečanu koji mi je vjerovao – prokomentirao je Paradinović.

Kratko se osvrnuo i na ozljedu, kao i očekivanja u novoj sezoni.

-Nisam imao sreće posljednji tjedan priprema kada sam se ozlijedio, ali evo, nakon tri tjedna ponovno sam zaigrao, osjećam se odlično fizički, malo mi još nedostaje osjećaja za loptu, ali i to će doći s vremenom. Od sezone očekujemo jako puno, ciljano smo se pojačali i pucamo na sam vrh tablice, a smatram da nam je tamo i mjesto. Treba ići kolo po kolo, svaka ekipa u ovoj ligi je ozbiljna i kažnjava se i najmanji pad koncentracije, ali to nas dodatno motivira, da radimo još više i jače i vjerujem da će svaki od igrača puno napredovati, kao i cijela momčad u svim segmentima igre – zaključio je “topnik” pitomačkog trećeligaša.

(www.icv.hr, ts, foto: I. Barčan)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content