Počele pripreme rukometaša Viro Virovitice: Cilj je naslov prvaka i povratak u prvoligaško društvo

Nakon ljetne pauze ponovno je oživio teren hrama virovitičkog rukometa. S pripremama za novu sezonu počeli su rukometaši Viro Virovitice koji će se od ove jeseni natjecati u 2. hrvatskoj ligi Istok.

Trener Hrvoje Žunec na raspolaganju će imati 29 igrača, 19 seniora i 10 kadeta koji će konkurirati za sastav u seniorskim utakmicama. Posebno imponira povratak Slavena Brdara u matični klub, koju jer oran za nove pobjede i uspjehe.

– Zadovoljan sam odzivom na prvi trening na kojemu su se testirali igrač. U momčadi ćemo imati kombinaciju iskustva i mladosti. Unatoč nekoliko odlazaka, uvjeren sam da smo puno jači nego potekle sezone. Kroz pripremno razdoblje, uz redovite treninge, odraditi ćemo šest – sedam prijateljskih utakmica kako bi što uigraniji dočekali ligaško natjecanje- naglasio je trener Hrvoje Žunec.

Prvu utakmicu će odigrati već u utorak 22. kolovoza kad gostuju u Koprivnici kod istoimene momčadi. Predsjednik kluba Zlarin Rončević postavio je cilj u ovoj sezoni.

– Nakon nekoliko godina, kada smo stavili naglasak na ustrojavanju klupske škole rukometa, što je ove godine donijelo rezultate na držanim završnicama osvajanjem dvije brončane medalje, na red su došli seniori. Igrat ćemo gotovo u potpunosti s igračkim kadrom koji je ponikao u klubu. Sa strane je samo Vladimir Flanjak iz Daruvara kojega također smatramo našim igračem. Imamo igračku kvalitetu za naslov prvaka i povratak u prvoligaško društvo- najavio je Zlarin Rončević.

Prema svemu sudeći pred rukometašima Viro Virovitice konačno jedna uspješna sezona.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content