Počinje nogometno ludilo: Donosimo raspored utakmica ovog vikenda za sve lige u kojima se natječu klubovi s područja VPŽ

Ovog vikenda počinje pravo nogometno ludilo! S ligaškim natjecanjem, nakon završenih priprema, starta većina klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

Pitomača kao debitant u 3. nogometnoj ligi Sjever gostuje kod Graničara u Kotoribi, dok će se momčad Virovitice uputiti u Sveti Martin na Muri gdje će snage odmjeriti s domaćim Poletom.

S natjecanjem starta i novooformljena Premijer liga Virovitičko-podravske županije koja će u prvom kolu ponuditi odličan susret na stadionu Park gdje Suhopolje dočekuje Lukač 05, kao i 1. županijska nogometna liga u kojoj se od nove sezone natječu klubovi koji su prošle sezone igrali u 2. županijskim ligama Istok i Zapad.

Podgorje i Omladinac iz Korije odgodili su susret prvog kola 1. ŽNL. U Podgorju se u subotu, 19. kolovoza igra Memorijalni nogometni turnir “Cah – Novak – Zec – Krmpotić – Cvijanović”, dok će u Koriji gledatelji u nedjelju, 20. kolovoza moći pogledati okršaj Omladinca i reprezentacije veterana Hrvatskog nogometnog saveza u povodu proslave 50. obljetnice kluba iz Korije.

Slogu iz Zdenaca i Slatinu, jedine predstavnike s područja VPŽ u 4. nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, do početka ligaškog natjecanja dijeli još osam dana. Prvo kolo na rasporedu je 26. kolovoza, kada starta i natjecanje u 2. ŽNL Istok i Zapad.

Ovog vikenda igra se i prvo kolo Županijskog nogometnog kupa, a raspored susreta možete vidjeti OVDJE. Podsjetimo da će u prvom kolu na teren istrčati samo klubovi iz 2. županijskih nogometnih liga.

U novoj sezoni, kao i prijašnjih, na našem portalu moći ćete pratiti izvještaje s utakmica, rezultate, tablice, liste strijelaca…

3. NOGOMETNA LIGA SJEVER – 1. KOLO

Petak, 18. kolovoza, u 17:30 sati:

Varteks (Varaždin) – Međimurje

Subota, 19. kolovoza, u 17:30 sati:

Polet (SMnM) – Virovitica
Podravina (Ludbreg) – Dinamo (Domašinec)
Rudar (Mursko Središće) – Koprivnica
Graničar (Kotoriba) – Pitomača

PREMIJER ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 1. KOLO

Subota, 19. kolovoza, u 17:30 sati:

Bratstvo (G. Bazje) – Slavonija (Sladojevci)
Suhopolje – Lukač 05

Nedjelja, 20. kolovoza, u 17:30 sati:

Mikleuš – Borova
Mladost (Čačinci) – Sokol (Milanovac)
Crnac – Dinamo (Četekovac)
Rezovac – Voćin
Dinamo (K. Dvor) – Zrinski (N. Bukovica)

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 1. KOLO

Subota, 19. kolovoza, u 17:30 sati:

Orešac – Croatia Grabrovnica
No Limit TVIN – Mladost Vukosavljevica

Nedjelja, 20. kolovoza, u 17:30 sati:

Podravac (Sopje) – Plavi (J. Polje)
DOŠK (Dolci) – Drava (T. Polje)
Munja (V. Rastovac) – Dinamo (Josipovo)
Sveti Đurađ – Bilogora 1947. (ŠB)

(www.icv.hr, ts)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content