PREMIJER ŽNL Na stadionu Park više od 400 gledatelja, momčad sa Školskog vrta deklasirala Slavoniju, Čačinčani uvjerljivi protiv Sokola

Ovogodišnje natjecanje u novoformiranoj Premijer županijskoj nogometnoj ligi otvorio je subotnji derbi na stadionu Park u kojem je domaće Suhopolje ugostilo momčad Lukača 05.

Više od 400 gledatelja u prvom dijelu vidjelo je bolju igru gostujuće momčadi, koju je materijalizirao svojim zgoditkom Josip Šoštar u 11. minuti. Postepeno “konce igre” u svoje ruke preuzimaju domaći Grofovi. Pet minuta prije odlaska na odmor, nakon ubacivanja iz kuta, kroz “šumu” nogu poravnao je iskusni Nikola Menegati.

U nastavku dominiraju domaći nogometaši, a potpuni preokret i pobjedu Suhopolju donio je svojim zgoditkom Ante Mikulić u 66. minuti susreta.

-Pokazali smo karakter te smo iz rezultatskog zaostatka došli do zaslužene pobjede. Ekipi Lukača čestitam na fer i korektnoj igri te želim sreću u nastavku prvenstva. Lijepo je bilo ponovno vidjeti veliki broj gledatelja na našem stadionu. Igru naše momčadi nosio je kapetan Dominik Šantavec – o derbiju je rekao trener Suhopolja Mario Tolo.

-Šteta, nakon odličnog uvoda smo stali. U drugom dijelu kao da je na teren izašla neka druga momčad što je rezultiralo porazom i gubitkom bodova. Čestitam Suhopolju na pobjedi – kratko je prokomentirao trener Lukačana Miroslav Čor.

Suhopolje – Lukač 05 2:1
Igrač utakmice: Dominik Šantavec

U drugoj subotnjoj utakmici Bratstvo je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju došlo do uvjerljive pobjede nad Slavonijom iz Sladojevaca. Momčad trenera Elvisa Vinaka postigla je čak osam pogodaka. Četiri zgoditka postigao je Dino Milinović. Trostruki strijelac bio je Dario Godeč, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Filip Rebić.

Bratstvo – Slavonija 8:0
Igrač utakmice: Dino Milinović

Prema očekivanju, Mladost je u Čačincima došla do sigurne pobjede nad novom momčadi u ligi, Sokolom iz Milanovca.

Matej Rukavina s dva pogotka u 5. i 11. minuti doveo je domaću momčad u prednost. Do odlaska na odmor domaći nogometaši postigli su još tri zgoditka. Dvostruki strijelac bio je Florijan Rupčić u 30. i 40. minuti, dok je jednom mrežu Manuela Majera – Križa pogodio Marin Čavić. U drugom dijelu gosti su uspostavili terensku ravnotežu pa je susret završio rezultatom iz prvog dijela – 5:0.

Mladost (Č) – Sokol 5:0
Igrač utakmice: Matej Rukavina

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rajnović)

Premijer ZNL Prvo kolo

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content