Previše se “opustili”: Devet prijava zbog droge na festivalu „Ferragosto JAM“

Posljedica “opuštenosti” na festivalu „Ferragosto JAM“, koji je održan sinoć (srijeda) na kompleksu Jezero u Duzluku je ukupno devet prijava za osobe koje su posjedovale, trošile i drugima omogućile korištenje droga, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Kako stoji u priopćenju, policija je zapazila četiri osobe kako od mješavine duhana i droge marihuana ručno motaju cigaretu, tzv. „joint“. Joint su potom dali na konzumiranje četiri osobe.

-Kod dvije osobe pronađena je i manja količina droge marihuana u PVC pakiranju.
Istoga dana u neposrednoj blizini turističkog kompleksa „Jezero“ zatečena je jedna osoba koja je policijskim službenicima dragovoljno predala jednu ručno motanu cigaretu ispunjenu mješavinom duhana i droge marihuane tzv. „joint“ – stoji u priopćenju.

Policija je navela kako će protiv četiri osobe ODO-u u Virovitici podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Omogućavanje trošenja droga. Ujedno, pet osoba zaradilo je optužni prijedlog zbog konzumacije i posjedovanja droga, a koji će biti podnesen Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici. (www.icv.hr, PU virovitičko-podravska) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content