Svjetlo na kraju tunela za NK Papuk Osječko 1664: Davor Solić novi predsjednik, poznato i tko čini Upravni i Nadzorni odbor kluba

Nogometni klub Papuk Osječko 1664 održao je večeras (ponedjeljak) izbornu skupštinu na kojoj se odlučivalo o novom predsjedniku i ljudima koji će u budućnosti voditi klub i izvući ga iz teške situacije u kojoj se nalazi.

Nakon uvodnog dijela skupštine pristupilo se izborima, a za predsjednika su se javila dva kandidata, Darijo Krmpotić i Davor Solić. Nakon što su oba kandidata predstavila svoj program i provedene rasprave, pristupilo se glasovanju.

Skupstina NK Papuk 2

Davor Solić dobio je 18, a Darijo Krmpotić 11 glasova i time je novim predsjednikom kluba postao Solić koji je potom predstavio i svoje suradnike, odnosno novi Upravni odbor koji čine Boris Čiča, Ivica Podboj, Đuro Živković, Milan Babac, Rade Lukić, Tomislav Majetić, Darko Pigler i Zoran Mandić, dok novi Nadzorni odbor čine Antun Grabovac, Alan Grgić i Zvonimir Varga.

-Prije svega, sve pozivam na suradnju, moja su vrata otvorena i Školi nogometa i veteranima Papuka jer samo zajedno možemo sve ovo izvući na dobro. U našoj maloj Orahovici nema mjesta za dvije škole nogometa, moramo raditi zajedno. Svjestan sam da je pred nama mukotrpan rad da bi Papuk u ovom mandatu imao neke rezultate. Svima nama, a prvo meni kao predsjedniku, u interesu su djeca, sportski rezultati koji trebaju motiv svima za još bolji rad, a svima nama je najveći interes da Papuk bude ponos svoga grada i županije i šire regije. Svatko tko želi pomoći može doći i dobrodošao je, jer svi nam trebaju, svi trebaju Papuku – rekao je novi predsjednik Davor Solić.

U nastavku se obratio predsjednik Zajednice športskih udruga grada Antun Grabovac čestitajući novom predsjedniku.

Skupstina NK Papuk 3

-Nadam se i vjerujem da za Papuk dolaze nova vremena u kojima ćemo svi zajedno pokazati koliko ovaj klub vrijedi. Čestitam predsjedniku na izboru i želim njemu i njegovoj ekipi puno sreće u radu – rekao je Grabovac.

Na kraju se obratio i gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

-Moram prvo reći da mi je žao što smo izgubili mjesec dana na ove izbore, ali evo što je tu je, važno je da se sve pokrenulo. Čestitam obojici kandidata na iskazanoj kandidaturi, zahvaljujem svima koji ste došli podržati Papuk i naravno čestitam novom predsjedniku, Upravnom i Nadzornom oboru. Nadam se da će novo vodstvo uz pomoć svih vas koji želite dobro Papuku pronaći sredstva i izdignuti ovaj klub na granice koje zaslužuje. Osobno stojim na raspolaganju novom vodstvu za svaku pomoć i vjerujem da svi zajedno koji su ovdje mogu odraditi dobar posao za ovaj klub – zaključio je Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content