U Našicama otrčana još jedna humanitarna utrka “Petica za Socku”

Jučer (nedjelja) je u Velikom parku Našice održana tradicionalna, šesta po redu humanitarna utrka “Petica za Socku”. Tom prilikom otrčalo se 5 kilometara za Socijalnu samoposlugu udruge Dar dobrote u sklopu manifestacije “Mali grad velikog srca” .Razne udruge, klubovi, društva, Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našice te URT “Nexe Team” koji su je postavili. Važnost ove utrke podsjeća nas na podršku onima kojima je pomoć zaista potrebna .

Sudjelovanjem u ovom humanitarnom događaju dao je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Žagar.

– Jučer smo održali tradicionalnu humanitarnu manifestaciju “Mali grad velikog srca”, deseti put za redom u našem gradu. Bez obzira na vruće vrijeme danas i što je nedjelja, okupili smo se na utrci “Petica za socku” koja je, također, humanitarnog karaktera. Okupili su se brojni trkači, organizatori te Udruga rekreativnog trčanja “Nexe Team” koja je pripremila ovu utrku. Kroz donaciju koju smo dali kao sudionici utrke pomogli smo dodatno ovu manifestaciju i našu udrugu nadajući se da će Centar dobrote, odnosno banka hrane uskoro i zaživjeti– reka je Žagar.

– Na zamolbu Socijalne samoposluge i Udruge Dar dobrote organizirali smo utrku u našem prekrasnom velikom parku “Petica za Socku”. Odaziv trkača je solidan s obzirom da je nedjelja, a jučer je bilo dosta utrka vjerujem da će dogodine biti dosta više ljudi. Ovim putem zahvaljujem se Gastronomskoj udruzi Našice koja se uključila u organizaciju- izjavio je Tomislav Gall, predsjednik URT “Nexe Team”.

(www.icv.hr, ak)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content