U sklopu Đakovačkog ljeta 2023. održan plivački miting: Virovitičani se kući vratili s osam medalja

U sklopu ovogodišnjeg Đakovačkog ljeta 2023. održan je i plivački miting na kojemu su nastupili plivačice i plivači PK Virovitica, a u konkurenciji osam klubova iz Hrvatske i Mađarske Virovitičani su se kući vratili s osam odličja.

Na 50 metara slobodno do srebrnih medalja doplivali su David Kovačević i Eva Brkan, bronca je pripala Mariji Iličić i Bruni Majetić, osmi je bio Roko Kovačević, 12. Pia Špoljarić, 14. Magdalena Zubić, a 22. Adrian Lukačević.

David je na 100 metara leđno osvojio prvo mjesto, a do 5. pozicije doplivala je Bruna Majetić. Virovitički klub došao je do medalje i na 200 metara prsno, za to se pobrinula Marija Iličić koja je bila 2., 4. je bila Magdalena Zubić, a 9. Pia Špoljarić.

Dvije medalje osvojene su i na 50 metara leptir. Druga mjesta osvojile su Marija Iličić i Eva Brkan, 4. je bila Bruna, 5. mjesto zauzeo je David Kovačević, 6. Roko Kovačević, 12. mjesto pripalo je Adrianu Lukačeviću i Magdaleni Zubić, dok je na 100 metara slobodno do 4. mjesta doplivao Roko Kovačević.

Plivačice Bruna, Pia, Eva i Magdalena nastupile su i u štafeti 4x50m slobodno i doplivale do petog mjesta.

Već ovog vikenda pred PK Virovitica je novo natjecanje, ovog puta u Szigetvaru u Mađarskoj.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content