U Slatini 1. rujna drugi mITup! događaj na temu freelancinga i pokretanja vlasitog posla u IT sektoru: Prijave u tijeku

Društvo informatičara slatinskog kraja – DISK i ove godine organizira drugi mITup! događaj na temu freelancinga i pokretanja vlasitog posla u IT sektoru. Tako će u Poduzetničkom inkubatoru u Slatini u petak, 1. rujna s početkom u 20 sati, iskusni i uspješni u svijetu IT poduzetništva, podijelit svoje dragocjeno iskustvo s vama.

Sudionici će imati priliku čuti priče o izazovima, preprekama i trijumfima koje donosi vođenje vlastitog posla u dinamičnom okruženju IT sektora. Moći će istražiti kako su osobni ciljevi, strast i upornost oblikovali put tih izvanrednih pojedinaca do uspješnog poduzetnika, kako su se nosili s rizicima, kako su došli do svog dijela kolača na tržištu i stvorili uspješne biznise.

– Ujedno, ovo je prilika da se povežete s kolegama entuzijastima i stručnjacima. Razmijenite ideje, stvorite vrijedne kontakte i potaknite nove suradnje koje će vas voditi prema uspjehu – kažu organizatori.

Cilj je razviti edukacijski sadržaj i potaknuti kontinuiranu razmjenu ideja između članova tehnološke zajednice s fokusom na mlade entuzijaste i profesionalce u području digitalnih tehnologija.

Sudjelovanje je potpuno besplatno, no ograničen je broj mjesta. Svoje mjesto možete rezervirati ovdje. Projekt sufinancira Grad Slatina.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content