U tijeku su intenzivne pripreme za 9. WineOs koji će se održati početkom 2024. godine

U tijeku su intenzivne pripreme za deveto izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS, koji će se održati na samom početku 2024. godine, točnije 12. i 13. siječnja, izvijestili su iz Dekantera, udruge za promicanje enogastro turizma Hrvatske.

Dodaju kako najveći vinski događaj na istoku Hrvatske od svoga početka svake godine donosi novosti, poboljšanja, više poslovnih prilika. U devetom izdanju ovog značajnog međunarodnog događaja najveća promjena je svakako ona koja se odnosi na mjesto održavanja manifestacije.

Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja Okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji, u novom Gospodarskom centru smještenom u jugozapadnom dijela grada.

Za promjenu mjesta odluka je donesena sukladno rastu WineOS-a, potrebama izlagača, poslovnih i profesionalnih posjetitelja te brojne publike koja redovito pohodi taj vinski praznik u Osijeku.

Gospodarski centar nakon dovršene prve faze sadrži multifunkcijsku izložbeno – poslovnu zgradu s približno 5.000 četvornih metara a WineOS će se prostirati kroz obje izložbene dvorane te na dodatnim prostorima za radionice i logistiku ukupne površine veće od 2.750 četvornih metara. U glavnom izložbenom prostoru bit će smješteno 101 izlagačko mjesto. U drugoj dvorani bit će organiziran prostor za predah i druženje svih posjetitelja te cafe bar.

-Sigurni smo kako će svi koji se odazovu uživati u još jednom fantastičnom vikendu u Osijeku te da će ponijeti sa sobom mnoštvo lijepih uspomena kao što je to bilo i prethodnih godina- ističu organizatori.

(www.icv.hr, tj, foto: OBŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content