Velik broj oldtimera i ove godine u centru Našica: Sudionici tradicionalnog susreta pristigli iz nekoliko zemalja

Danas (subota) je u centru grada Našica održan 24. međunarodni oldtimer susret, a organizator istog bio je Oldtimer klub Našice na čelu s predsjednikom Franjom Hoferom.

Hofer je tom prigodom izrazio veliko zadovoljstvo odazivom izlagača i posjetitelja ovog tradicionalnog susreta.

-Danas je na susretima sudjelovalo stotinjak vozila. Iz Slovačke je bilo 24 sudionika, iz Mađarske 12, iz Srbije četiri, te iz Bosne i Hercegovine tri, a ostatak domaćih vozila nas čeka u Đakovu – kazao je Franjo Hofer te svima zahvalio na dolasku, a posebno Gradu Našicama i Turističkoj zajednici Grada Našica na podršci.

Predsjednik Hofer je u ime organizatora predao zahvalnice gradonačelniku Krešimiru Kašubi, direktorici Turističke zajednice Ines Resler te prijateljima iz Slovačke, gradonačelniku grada Šale Jozefu Belickyom,njegovom zamjeniku Robertu Tolgyesiju te načelniku Gradske policije Peteru Krokavecu.

-Čast mi je bila otvoriti ovaj tradicionalan susret i pozdraviti sve nazočne, posebno drage goste iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Slovačke. Posebno mi je drago što je danas na našem susretu nazočan i gradonačelnik slovačke Šale koje smo u jutarnjim satima zajedno sa suradnicima ugostili u prostorijama Grada. Ovaj, 24. međunarodni susret, kao i oni prethodni, od velike je važnosti za promociju grada Našica, kako na lokalnoj razini, tako i državnoj, zatim i Europskoj. Još jedno veliko hvala svim sudionicima ovih susreta – izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Kos)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content