3. NL SJEVER Momčad Virovitice ostala bez bodova na gostovanju u Ludbregu

U trećem kolu 3. nogometne lige Sjever momčad Virovitice poražena je na gostovanju u Ludbregu od domaće Podravine 2:1.

Na samom otvaranju utakmice, u 3. minuti, Mario Sačer koristi pogrešku gostujuće obrane i dovodi Podravinu u prednost 1:0. U nastavku su nogometaši Virovitice propustili nekoliko prilika za poravnanje rezultata. Pogodili su i okvir vrata, ali u prvom dijelu put do nebranjenog dijela mreže nisu uspjeli pronaći. Doduše, Brazilac u virovitičkim redovima Jose Marcos Gomes de Souza uspio je pogoditi domaću mrežu, ali je sudac Marin Ćosić svirao prešaj u napadu tako da zgoditak nije priznat.

U 43. minuti sudac Ćosić, nakon intervencije u gostujućem šesnaestercu, pokazao je na bijelu točku. Gostujući vratar Krešimir Tomljanović obrani je kazneni udarac, pa se na odmor otišlo s domaćom prednošću 1:0.

U 54. minuti Drago Špoljar koristi odličan ubačaj svog brata Luke i udarcem glavom poravnava rezultat na 1:1. Obje momčadi željele su doći do tri boda. U nekoliko navrata vratar Virovitice Tomljanović uspješno je intervenirao ispred domaćih napadača, međutim u 75. minuti bio nemoćan kada je Domagoj Banec pogodio za konačnih 2:1.

Dvije minute kasnije zbog drugog žutog kartona igru je mrao napustiti strijelac gostujućeg zgoditka Drago Špoljar. U preostalom vremenu gosti su pokušali doći do poravnanja rezultata, ali bez uspjeha.

– U napadu nismo bili dovoljno konkretni, a domaća momčad iskoristila je pogreške naše obrane i zasluženo došla do tri boda- nakon utakmice izjavio je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Podravina Ludbreg – Virovitica 2:1
Najbolji u gostujućim redovima: Krešimir Tomljanović

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content