3. NL SJEVER Nakon neočekivanog domaćeg poraza protiv Koprivnice, momčad Ivana Presečana putuje kod Dinama u Domašinec

Ovog vikenda igraju se utakmice 6. kola 3. nogometne lige Sjever. Nogometaši Pitomače, nakon neočekivanog domaćeg poraza u susretu s Koprivnicom, gostuju u Domašincu kod domaćeg Dinama.

Momčad trenera Ivana Presečana, nakon odličnog ulaska u prvenstvo i osvojenih 8 bodova u četiri odigrana susreta, te nakon dva uzastopna gostovanja i pobjede kontra Virovitice u županijskom derbiju, proteklog je vikenda, unatoč početnom vodstvu (1:0), izgubila susret protiv Koprivničanaca koji su u Pitomaču došli kao posljednjeplasirana momčad. Domaćin je poveo preko Kvrgnjaša u 26. minuti, a onda su se Radotović u 79. i Ganžulić u 89. pobrinuli za preokret i prvu pobjedu (1:2) koprivničke momčadi u ovoj sezoni. Promašili su domaći i kazneni udarac u 82. minuti, a prema riječima trenera Presečana, jednostavno nisu imali svoj dan.

-U tom susretu nismo bili pravi i nažalost Koprivnica je to kaznila. Naravno, nije smak svijeta, nekad je i poraz dobrodošao, ako se iz njega izvuku prave pouke. Već na gostovanju u Domašincu cilj nam je povratak na pobjedničke staze. Želimo isprati gorak okus domaćeg poraza, a onda se na svom travnjaku “potući” za bodove s trenutno vodećom momčadi lige, Poletom iz Svetog Martina na Muri – rekao nam je Presečan.

Pitomača trenutno ima osam bodova, a na sutrašnje gostovanje putuje s petog mjesta. Dinamo ima dva boda manje, a proteklog je vikenda doživio uvjerljiv poraz na gostovanju u Čakovcu. U obje momčadi nema kažnjenih igrača, pa se očekuju kompletni sastavi.

Podsjetimo da je Pitomačane sredinom tjedna pojačao i mladi nigerijski napadač Akinkumi Olorunfemi koji, prema posljednim informacijama, ovog vikenda još neće imati pravo nastupa za pitomačku momčad.

Susret u Domašincu sudi Tomislav Hlevnjak, pomoćnici su Ivan Huđ i Matea Loparac, a ulogu delegata obnašat će Nikola Petek.

3. NL SJEVER – 6. KOLO

Subota, 23. rujna, u 16:30 sati:

Virovitica – Koprivnica
Dinamo (Domašinec) – Pitomača
Polet (SMnM) – Međimurje
Podravina (Ludbreg) – Varteks
Rudar (MS) – Graničar (Kotoriba)

(www.icv.hr)

3. NL Sjever 5. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content