Bogat sadržaj Podravina Adventure dana: Posjetitelji uživali u vožnji quadovima, airsoftu i paraglidingu

Za kraj Summer Cock festivala, Turistička zajednica grada Đurđevca u suradnji s Airsoft klubom Templari, Mariom Jelušićem, obrtom Tiffany i klubom Quad Safari Podravina za sve ljubitelje prirode i adrenalina organizirala je nezaboravno iskustvo u jedinstvenom prirodnom okruženju park šume Borik.

Lijepo i sunčano vrijeme privuklo je mnogobrojne posjetitelje i rekreativce na druženje uz adrenalinske sportove. Za ljubitelje airsofta organiziran je turnir u organizaciji đurđevačke udruge Templari, a igralo se na prostoru park šume.

Brojni su isprobali i vožnju quadovima po promotivnim cijenama na novouređenoj quad stazi u obliku leptira, na pješčanom proplanku u prekrasnoj i atraktivnoj prirodi Đurđevačke Podravine. Oni najhrabriji koji su se okušali u paraglidingu imali su prilike uživati u prekrasnom pogledu na prirodnu baštinu našeg kraja i vizure grada iz drugačije perspektive.

-Ova priča još je jedna kockica u turističkoj ponudi Đurđevca za sve koji vole vole adrenalin i pijesak koji je naša posebnost – rekao je direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček te pozvao sve ljubitelje prirode i adrenalina i na buduća druženja.

(djurdjevac.hr)

Bogat sadržaj Podravina Adventure dana: posjetitelji uživali u vožnji quadovima, airsoftu i paraglidingu

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content