Industrijsko-obrtnička škola Slatina dobitnik nacionalne oznake kvalitete za eTwinningov projekt “Old Slavic Letters, New European Names”

Kontinuirani rad profesora i profesorica Industrijsko-obrtničke škole Slatina okrunjen je važnim priznanjem za školu i njene učenike. Naime, dodijeljena im je nacionalna oznaka kvalitete za eTwinningov projekt “Old Slavic Letters, New European Names”.

Nastavnice Melita Crnković, Ivana Lukač Vuković, Jasna Varga i Helena Roštaš te učenici koji su sudjelovali u aktivnostima projekta “Old Slavic Letters, New European Names”, dobitnici su nacionalne oznake kvalitete za navedeni projekt koji se u IOŠ-u Slatina provodio od veljače do svibnja 2023. u sklopu Erasmusova projekta C.A.L.L.

Osim učenika i nastavnica škole, u projektu su sudjelovale i partnerske škole, učenici i nastavnice Srednje škole Marka Marulića Slatina, Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica te posebni odjeli Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina.

Ciljevi projekta bili su upoznati i naučiti pisma glagoljicu, latinicu i ćirilicu, razvijati komunikacijske vještine, potaknuti kreativnost i maštovitost te osnažiti inkluziju učenika s teškoćama.

Iz IOŠ Slatina čestitaju svim sudionicima projekta i dobitnicima Nacionalne oznake kvalitete.

(IOŠ Slatina)

dfv Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content