Mještani Gornjeg Viljeva asfaltiranom cestom povezani s ostatkom općine: U Miljevcima izgrađena autobusna stajališta

Na njihovim licima, sreća i zadovoljstvo. Jer…

– Ono što nekima predstavlja brza cesta, to nama predstavlja ova prometnica koja nas asfaltom spaja s Donjom Bukovicom, a dalje s ostatkom općine – naglasili su u ponedjeljak mještani Gornjeg Viljeva, malenog naselja u općini Nova Bukovica, kojima se ostvario dugogodišnji san.

Dobili su asfaltiranu cestu koja ih spaja sa svijetom. Do nedavno je u njihovom kućnom budžetu kao “normalno” bilo mijenjanje amortizera. Prije četiri godine, sredstvima Virovitičko-podravske županije, asfalt je postavljen u samom naselju, a danas su asfaltiranom cestom spojeni s ostatkom svijeta.

Zahvaljivali su u ponedjeljak mještani Gornjeg Viljeva župana Igoru Androviću jer je ostvario njihov dugogodišnji san. Asfalt je bio želja i težnja žitelja ovog naselja, a danas je ostvarena. Uz župana Igora Androvića, u Gornjem Viljevu bio je i načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun, kao i ravnatelj Županijske uprave za ceste Bruno Perkec.

Sredstvima Virovitičko-podravske županije, odnosno Županijske uprave za ceste, asfaltirana je ova dionica u duljini od 2.360 metara. Osim toga, izgrađena su i dva autobusna stajalište u Miljevcima. Za ove dvije investicije Virovitičko-podravska županija, odnosno Županijska uprava za ceste izdvojila je 380.000 eura.

– Oduvijek su naša briga, kao Županije, svi naši gradovi, općine, ali i malena naselja kao Gornje Viljevo, gdje žive ljudi koji žele i koji zaslužuju uvjete kakve imaju i drugi. U budućnosti želimo da svako naše naselje dobije asfalt kako bi ljudima u njima bilo ljepše i ugodnije živjeti. To je naša obveza prema stanovnicima svih naselja na našem području koja ga još nemaju – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content