Na akciji dobrovoljnog darivanja u Čačincima prikupljeno novih 41 doza krvi

Klinička bolnica Osijek i Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica održali su redovnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Čačincima. Akciji se odazvalo 46 darivatelja, od čega je 41 darivatelj mogao pristupiti darivanju.

Organizator se zahvalio darivateljima krvi na iskazanoj humanosti i dobrom odazivu na ovu akciju, a posebno Magdaleni Jelenčić koja je po prvi puta darovala krv te Romani Sabo za 53. i Josipu Mužaru za 76. darivanje.

Krv su u Čačincima darivali: Vladimir Ajhler, Juraj i Stanko Behin, Šime Beštek, Kristijan Bolješić, Elena Bošnjak, Dino Bušljeta, Nadin Cuca, Darko i Filip Falat, Ivan Farkaš, Mirna Grubišić, Magdalena Jelenčić, Tomislav Jergović, Goran Jovanović, Jelka i Jurica Jurlina, Željko Konopek, Mirko Krolo, Manuela i Zvjezdan Mališ, Antun Maršić, Josip Martinčević, Josip Mikec, Darko i Josip Mužar, Dino Novotni, Jadranka i Željko Periša, Dino, Kristijan, Nenad, Romana i Ružica Sabo, Marko Sodar, Saša Stojković, Zoran Stržanac, Marijana Vukovski, Dragan Zubak, Ivan Žeger i Robert Živković.

(www.icv.hr, vg)

Magdalena Jelencic

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content