Općina Špišić Bukovica prijavila projekt “Zaželi kvalitetniji život”: Zaposlit će 11 osoba koje će pružati usluge za 66 korisnika

Općina Špišić Bukovica prijavila je projektni prijedlog “Zaželi kvalitetniji život” ukupne vrijednosti 528 tisuća eura u sklopu programa “Zaželi – prevencija institucionalizacije”, objavljenog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Glavna aktivnost projekta je pružanje usluge potpore i podrške uz nabavu i podjelu paketa potrepština koja će uključivati zapošljavanje pružatelja usluga, praćenje i kontrolu izvršenih usluga, nabavu paketa, komunikaciju i vidljivost te upravljanje projektom i administraciju.

-Cilj navedenog projekta je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu za minimalno 66 osoba ciljne skupine odnosno starijim osobama i osobama s invaliditetom čime će se osigurati povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivim skupinama osiguravanjem dugotrajne skrbi. Projektom je predviđeno zapošljavanje 11 osoba, odnosno pružatelja usluga – kažu iz Općine Špišić Bukovica.

Projektni prijedlog izradila je i pripremila tvrtka DRAFT d.o.o.

(www.icv.hr, ib, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content