Općina Zdenci slavi svoj dan: Saznajte koji sportski i zabavni sadržaji očekuju domaćine i goste

Dana 27. kolovoza započelo je obilježavanje Dana općine Zdenci i blagdana svetog Mihaela, s prepoznatljivom manifestacijom Pekmezijada u organizaciji UHBDDR Duga Međa.

Proslava je nastavljena prošlog vikenda, Sportskim igrama u organizaciji Udruge Rukotvorine, a u danima pred nama nastavlja se niz sadržaja za sve generacije kojima će općina proslaviti svoj dan.

U nedjelju, 17. rujna, u 8 sati počet će natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovačke udruge Šljuka, dok će u 14 sati u organizaciji DVD-a Zdenci biti održan Vatrogasni dječji višeboj na igralištu NK Sloga.

U subotu, 23. rujna, Udruga hrvatskih branitelja organizira ”Igre branitelja” na igralištu NK Sloga, a dan poslije, 24. rujna na programu su također dva događaja.

S početkom u 8 sati ŠRD Linjak na svojim ribnjacima priprema Ribički kup, dok je u 18 sati velika proslava 45 godina postojanja KUD-a Zdenac uz tradicionalnu manifestaciju “Zdenački susreti”. 

U ponedjeljak, 25. rujna, u 13 sati bit će održana svečana sjednica Općinskog Vijeća.

Dan kasnije, 26. rujna od 8 sati započet će Sportske igre umirovljenika u organizaciji Udruge umirovljenika Zdenci. Na sam blagdan svetog Mihaela i Dan općine, načelnik Tomislav Durmić tradicionalno će ugostiti pripadnike policije koji na taj dan slave i svoj dan. Obilježavanje Dana općine završava u 11 sati svetom misom u kapelici svetoga Mihovila te potom i mjesnim slavljem. 

-Pozivamo prije svega sve naše sumještane da budu dio svih naših sadržaja, a potom naravno i sve goste koji će zaista pronaći nešto za sebe jer trudili smo se da u sklopu Dana općine bude za svakoga po nešto. Ovim putem čestitam svim mještanima općine Zdenci Dan općine i blagdan našeg zaštitnika svetog Mihaela – rekao je načelnik Tomislav Durmić.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija)

Plakat Zdenci

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content