Osam medalja za PK Virovitica na natjecanju u Harkanju: Virovitičani ukupno zauzeli peto mjesto

Bruna Majetić, Marisela Zubić, Magdalena Zubić, Tomas Brkan, Roko Kovačević, Pia Špoljarić, Matija Blažević, Marija Iličić, Adrian Lukačević, Eva Brkan, David Kovačević i Maša Grujić branili su boje PK Virovitica na međunarodnom natjecanju u Harkanju.

Virovitičani su se natjecali u konkurenciji 11 klubova iz Mađarske, Srbije, BiH i Hrvatske koji nemaju zatvoreni bazen, te su zauzeli odlično peto mjesto u ukupnom poretku. A odlični su bili i njihovi plivači unatoč trećem natjecanju u tri tjedna i koji su se i ovog puta penjali na postolja.

Tako se ženska štafeta u disciplini 4×50 metara slobodno popela na prvu stepenicu i osvojila treće mjesto u sastavu Marisela Zubić, Bruna Majetić, Marija Iličić i Eva Brkan, dok je muška štafeta u sastavu David Kovačević, Roko Kovačević, Adrian Lukačević i Nenad Vajagić ispustila treće mjesto za tri sekunde.

U disciplini 50 metara slobodno David je osvojio 2. mjesto, kao i Bruna, dok je Eva doplivala do 3. mjesta. Marisela je bila 4., Marija 6., Maša 7., Roko 12., Pia 15., Magdalena i Adrian 16., Matija 18. i Tomas 23..

U disciplini 50 metara leđno David i Bruna bili su zlatni, Eva brončana, Marisela 4., Marija 6., Roko 7., Pia 8., Adrian 10. i Matija 13..

U disciplini 50 metara prsno David je bio 4., Marija 5., Marisel, Pia i Maša 6., Magdalena 10., Adrian 11., Matija 14. i Tomas 17.

U disciplini 50 metara leptir Bruna je došla do srebra, David i Eva 4., Marija i Marisela 6., Roko 9. i Magdalena do 11. mjesta.

Ljetna turneja po Mađarskoj je završena, a sada slijede dodatni treninzi za nadolazeća natjecanja u Hrvatskoj.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content