Policija objavila detalje prometne nesreće u Kladarama u kojoj je jedna osoba ozlijeđena: Uzrokovao ju 20-godišnjak

Jučer (srijeda) je u večernjim satima u Kladarama došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, a PU virovitičko-podravska objavila je okolnosti prometne nesreće.

Kako su izvijestili, mladi 20-godišnji vozač je upravljajući osobnim vozilom na trokrakom raskrižju u Kladarama, uključujući se na kolnik državne ceste – 2, oduzeo prednost prolaska 71-godišnjaku koji je upravljao osobnim automobilom.

Prilikom izbjegavanja udara, vozilo kojim je upravljao 71-godišnjak je prednjim desnim dijelom udarilo u prednji središnji dio vozila kojim je upravljao mladi vozač, a oba vozila su se nakon udara zadržala na kolniku.

Zbog obavljanja očevida promet na državnoj cesti – 2 bio je zatvoren od 19:10 do 20:46 sati.

Vozači su alkotestirani te je kod 71-godišnjaka utvrđena koncentracija od 0,75 g/kg alkohola u organizmu. Tjelesne ozljede je zadobila putnica koja se nalazila u vozilu 20-godišnjaka.

– Adekvatna pismena zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti će podnesena protiv obojice sudionika prometne nesreće- izvijestili su iz PU virovitičko-podravske.

(www.icv.hr, foto: čitatelj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content