Policija zaustavila automobil u Kladarama pa u njemu pronašla 50 kilograma sitno rezanog duhana

U četvrtak, 28. rujna, oko 16 sati, u mjestu Kladare u općini Pitomača, provodeći kompenzacijske mjere, policijski službenici Policijske postaje Virovitica u osobnom automobilu kojim je upravljala 42-godišnjakinja, pronašli su pet plastičnih vreća ispunjenih sitno rezanim duhanom, izvijestili su iz PU virovitičko-podravske.

Prema izvješću policije, duhan se nalazio na zadnjem sjedištu u automobilu, a unutrašnjost vozila je intenzivno “mirisala” po duhanu.

Policijski službenici PP Pitomača, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, izvršili su pretragu vozila i doma i drugih prostorija kojima se koristi 42-godišnjakinja. Pronašli su duhan (oko 50 kilograma), koji nije bio označen duhanskim markicama Ministarstva financija, a isti je privremeno oduzet.

Zbog počinjenog kaznenog djela “Nedozvoljena trgovina”, protiv 42-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, a obavijest o počinjenom prekršaju biti će dostavljena Područnom carinskom uredu u Osijeku.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content