Potrubi za knjigu: U prvoj polovini rujna postavljene obavijesne ploče na 38 bibliobusnih stajališta u 13 općina i 25 naselja u VPŽ

Potrubi za knjigu je EU projekt kojeg provodi Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica u periodu od 16. rujna 2021. do 15. rujna 2023. godine.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Osim prijavljenih projektnih aktivnosti, jedna od aktivnosti je i postavljanje obavijesnih ploča na stajalištima Bibliobusne službe Virovitičko-podravske županije. U prvoj polovini rujna 2023. postavljene su obavijesne ploče na 38 bibliobusnih stajališta u 13 općina i 25 naselja Virovitičko-podravske županije.

Stajališta su u općinama: Zdenci, Čačinci, Suhopolje s naseljima Borova, Cabuna, Pepelana i Orešac, Nova Bukovica s naseljem Miljevci, Mikleuš s naseljem Četekovac, Voćin s naseljem Ćeralije, Sopje s naseljem Josipovo, Čađavica, Crnac s naseljem Veliki Rastovac, Gradina s naseljem Rušani, Lukač s naseljima Turanovac, Gornje Bazje i Dugo Selo Lukačko, Špišić Bukovica s naseljima Bušetina, Okrugljača, Vukosavljevica i Lozan, te naselja Turnašica, Sedlarica, Velika Črešnjevice, Grabrovnica, Dinjevac, Kladare, Otrovanec i Stari Gradac koji su u sastavu općine Pitomača.

Obavijesne ploče nalaze se na mjestima kod škola, vrtića ili općina u svrhu obavještavanja korisnika o redovitom vremenu i mjestu dolaska bibliokombija Bibliobusne službe Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr)

1 2

3 4

5 6

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content