Poznat ovogodišnji program obilježavanja 21. rujna – Dana pobjede nad tzv. JNA i Dana hrvatskih branitelja grada Našica

U povodu obilježavanja 21. rujna 1991. godine – Dana pobjede nad tzv. JNA u Našicama i Dana hrvatskih branitelja grada Našica, u četvrtak, 21. rujna, bit će organiziran prigodni program.

Tako već u 08:00 sati ujutro na Mjesnom groblju u Našicama, Martinu i Velimirovcu obići će se vječna počivališta hrvatskih branitelja Slavka Maroda, Antuna Sertića i Branka Glavaša.

Na Trgu dr. Franje Tuđmana, kod Spomen-obilježja “Uskrsla Hrvatska”, u 10:30 sati odat će se počast za sve poginule hrvatske branitelje u organizaciji Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice, Grada Našice, te uz pratnju Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata.

U 12:00 sati, za sve zainteresirane, u predvorju Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama bit će otvorena posterska izložba dokumenata i fotografija iz Domovinskog rata. Organizaciju potpisuju Zavičajni muzej Našice i Udruga hrvatskih veterana Domovinskog rata.

Termin od 17:45 sati rezerviran je za polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitvu za sve poginule branitelje na Spomen-obilježju “Uskrsla Hrvatska”.

Sveta misa zadušnica za poginule branitelje Slavka Maroda, Antuna Sertića i Branka Glavaša služit će se u 18:30 sati u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Našicama.

Kompletan raspored i satnicu pogledajte u nastavku.

(www.icv.hr)

JNA Nasice plakat

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content