PREMIJER ŽNL Slavlje nogometaša Borove u susjedskom derbiju: Obžetić dvaput poentirao pa obukao rukavice, Cafuta nakon gužve isključio Plešu i Zebu

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 4. kola Premijer ŽNL Virovitičko-podravske županije.

Zrinski iz Nove Bukovice poveo je na gostovanju kod Lukača 05 u 25. minuti zgoditkom Danijela Podmanickog. Ipak, u samo devet minuta dolazi do preokreta. Zgodicima Krešimira Pipića u 29. i 32 te Antonija Babeca u 38. minuti, Lukačani na odmor odlaze s prednošću 3:1.

U drugom dijelu rezultat se nije mijenjao i tako je momčad Miroslava Čora došla do treće pobjede u nizu, a Zrinski niti u četveroj utakmici nije uspio osvojiti niti jedan bod.

Lukač 05 – Zrinski 3:1
Igrač utakmice: Krešimir Pipić

Suhopolje je brzo “preboljelo” poraz u Čačincima. U susretu četvrtog kola na stadionu Park došlo je do sigurne 5:1 pobjede nad momčadi Crnca.

U prvom dijelu domaći nogometaši postigli su tek jedan zgoditak. Strijelac je bio Luka Čubelić u sedmoj minuti. U drugom dijelu gledatelji su mogli vidjeti pravu golijadu. Na 2:0 povećao je Deni Kucljak u 53. minuti iz igre. Pet minuta kasnije Krunoslav Klepač je bio precizan s bijele točke. U 64. minuti gostujući igrač Tin Jusup pogodio je mrežu svog vratara Bojana Stojčevića. Samo minutu kasnije igrač Crnca Dominik Kapetanović pogodio je mrežu Kristijana Dumenčića i smanjio na 4:1. Priču je zaključio svojim pogotkom za 5:1 Marko Rastija.

Suhopolje – Crnac 5:1
Igrač utakmice: Dominik Šantavec

U Borovi je odigran susjedski derbi, u kojem je domaća istoimena momčad ugostila Rezovac.

Domaćin je poveo pogotkom svog najboljeg strijelca Darka Obžetića u 20. minuti. Četiri minute kasnije Silvijo Buzuk s bijele točke izjednačio je rezultat na 1:1. Sudac Dinko Cafuta u 59. minuti ponovno je pokazao na bijelu točku, a ovog puta domaći vratar Pleša nadmudrio je Buzuka i obranio njegov udarac. Nastavilo se igrati dosta rastrgano. U 76. minuti Obžetić ponovno pronalazi put do nebranjenog dijela mreže za oduševljenje domaćih igrača i navijača.

Rezovac kreće na sve ili ništa, ali bez uspjeha. Tri minute prije kraja dolazi do gužve u domaćem kaznenom prostoru. Kada su se strasti smirile, sudac Cafuta je Toniju Zebi i Nikoli Pleši pokazao put u svlačionicu. Na domaća vrata stao je Darko Obžetić. Rezultat se nije mijenjao i domaća momčad proslavila je prve ovosezonske bodove.

Borova – Rezovac 2:1
Igrač utakmice: Dominik Hodak

Voćin je na svom Livatku došao do druge prvenstvene pobjede. “Ljubičasti” su svladali Slavoniju iz Sladoejvaca rezultatom 4:0. U devetoj minuti vodeći zgoditak postigao je Franjo Tunić. U nastavku trostruki strijelac bio je Nikola Tomić. Zgoditke je postigao u 51. te 86. i 87. minuti.

– Naši treninzi i rad su se ponovno isplatili. Doli smo do sigurne pobjede, koja je mogla biti još uvjerljivija. Prvo ime je svakako bio rastrčani i raspucani Nikola Tomić – zadovoljstvom je odisao trener Voćina Ivan Vuković.

Voćin – Slavonija Sladojevci 4:0
Igrač utakmice: Nikola Tomić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Premijer ZNL 4. kolo

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content