Raznim degustacijama, tortom i šampanjcem KTC u Đurđevcu proslavio 14. rođendan

Danas (subota) je trgovački centar KTC Đurđevac, u ulici Đure Basaričeka 16, proslavio svoj 14. rođendan.

Na rođendanskoj proslavi brojni kupci mogli su se osvježiti uz razna pića i šampanjac, te uživati u raznim degustacijama i rođendanskoj torti, ali i brojnim iznenađenjima. Isto tako, danas svi kupci mogu sakupiti duple bodove na kartici Kluba vjernosti.

Podsjetimo, novi trgovački centar KTC Đurđevac otvorio je svoja vrata prošle godine, a u svom sastavu ima supermarket, benzinsku postaju i caffe bar.

Radno vrijeme supermarketa i caffe bara je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a neradne su nedjelje, službeni praznici i blagdani. Suvremena benzinska postaja radi od ponedjeljka do subote od 6 do 22 sata, nedjeljama i praznicima od 6 do 20, a blagdanima ne radi.

KTC d.d. obiteljska je tvrtka te svoje poslovanje započinje 1992. godine, a svoj prvi trgovački centar otvorila je 1994. godine u Križevcima. Posluje u 25 gradova Lijepe naše i zapošljava 1.460 djelatnika. Uz trgovinu kao osnovnu djelatnost (supermarketi, poljoljekarne i benzinske postaje), tvrtka se bavi ugostiteljstvom i turizmom.

Djelić slavljeničke atmosfere iz Đurđevca pogledajte u fotogaleriji.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content