Uskoro Jesenski sajam u Osijeku: Autohtoni proizvodi slavonsko-baranjskog kraja, graditeljstvo i stanovanje najznačajniji su dio programa

U prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije uskoro će se održati Jesenski sajam koji će trajati od petka 6. listopada do nedjelje 8. listopada.

Osječki sajam d.o.o. organizira sajamsku manifestacije u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, a raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Ministarstva poljoprivrede.

– Autohtoni proizvodi slavonsko-baranjskog kraja, poljoprivreda, prehrana, graditeljstvo i stanovanje najznačajniji su dio programa izlaganja i prodaje najvećeg broja izlagača Jesenskog sajma. Osim za prezentaciju roba i usluga, sajam će biti prilika za razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa te tematskih asocijacija i udruga- ističu organizatori.

Posjetitelje i ove godine očekuje Izložba ženskog i braniteljskog poduzetništva, a nastupom mađarskih izlagača i organiziranim susretom s hrvatskim gospodarstvenicima nastavlja se međunarodna suradnja sa susjednom Mađarskom.

Ulaz na sajam je, kao i svih prethodnih godina, slobodan, a posjetitelje očekuje i besplatan parking te besplatna autobusna linija na relaciji Gajev trg – Gospodarski centar. Radno vrijeme za posjetitelje je od 10 do 19 sati.

Jesenski sajam Custom
foto: GC OBŽ

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content