Ženska mladež DVD-a Koprivnica osvojila drugo mjesto na 15. Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži RH

U Novalji na Pagu održano je proteklog vikenda 15. Državno vatrogasno natjecanje mladeži Republike Hrvatske na kojemu je nastupilo 108 odjeljenja iz cijele Hrvatske, a velik uspjeh postigla je ženska mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica koja je osvojila sjajno drugo mjesto.

Titula doprvakinja tako odlazi u Vatrogasnu zajednicu Koprivničko-križevačke županije, a članice mladeži DVD-a Koprivnica marljivo su vježbale tijekom cijele natjecateljske sezone kako bi postigle ovakve odlične rezultate na državnom natjecanju.

Medalje su dodijeljene svim natjecateljskim ekipama po trećinama pa je tako iz županijske Vatrogasne zajednice zlatnu medalju u kategoriji ženska mladež osvojila ekipa već spomenutog DVD-a Koprivnica, srebrnu medalju DVD Draganovec, a brončanu DVD Štaglinec. U kategoriji muška mladež zlatne medalje osvojili su dečki iz ekipa DVD-a Koprivnica i DVD-a Draganovec, a DVD Đurđic osvojio je brončanu medalju.

Natjecanju je prisustvovao i zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan te županijska sudačka ekipa koja je imala različite zadatke prilikom suđenja na natjecanju.

Slavko Tucaković, glavni vatrogasni zapovjednik RH, uputio je zahvale u ime predsjednika Vlade RH te čestitao vatrogasnim ekipama, voditeljstvu, svim zapovjednicima, sucima, trenerima i roditeljima.

Spomenimo i kako su se pobjedničke ekipe plasirale na međunarodno vatrogasno natjecanje koje će se održati sljedeće godine u Italiji.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

(kckzz.hr, S. Markić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content