3. NL SJEVER Virovitica traži izlaz iz crne serije: Momčad Krešimira Crvenke na Vegeški dočekuje Domašinčane

Nogometaši Virovitice u posljednjih pet kola ubilježili su pet poraza. Trener Krešimir Crvenka sa svojim igračima traži izlaz iz crne serije.

Nakon uvjerljivog poraza kod Graničara u Kotoribi, virovitički “narančasto – crni” u osmom kolu 3. nogometne lige Sjever u subotu, 7. listopada u 16 sati na terenu Sportskog centra Vegeška ugošćuju Dinamo iz Domašinca.

U dosadašnjim susretima sa subotnjim gostima Virovitičani ne znaju za pozitivan rezultat. U sve tri dosadašnje utakmice momčad Dinama došla je do pobjede. Mogu li nogometaši s Vegeške konačno doći do bodova u susretu s ekipom iz Domašinca?

-Naš cilj se zna. Moramo konačno krenuti sakupljati bodove, kako bi napustili začelje tablice. Nadam se da već u subotnjoj utakmici možemo doći do pozitivnog rezultata i tako prekinuti negativnu seriju pet uzastopnih poraza – u svoje igrače vjeruje trener Crvenka.

U subotnjoj utakmici momčad Virovitice trebala bi biti kompletna, a po prvi puta zaigrat će Mile Kovačević, koji je propustio prošlu utakmicu zbog bolesti.

Utakmicu sudi Marko Dergez, a pomagat će mu Ivan Iveljić i Miodrag Plantak. Ulogu delegata obnašat će Tihomir Glatki.

3. NL SJEVER – 8. KOLO

Subota, 7. listopada, u 16:00 sati:

Virovitica – Dinamo (Domašinec)
Polet (SMnM) – Koprivnica
Podravina (Ludbreg) – Pitomača
Rudar (MS) – Međimurje (Čakovec)
Graničar (Kotoriba) – Varteks (Varaždin)

(www.icv.hr, mš)

3. NL Sjever 8. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content