Slatinske “Katarine” obilježile Međunarodni dan starijih osoba posjetom Domu “Jelena”

Jučer (ponedjeljak) su u Slatini svečano otvorene nove prostorije pri Domu za starije osobe “Jelena” i to ne slučajno, budući da se 1. listopada obilježava Međunarodni dan starijih osoba koji ima za cilj promicanje aktivnog i zdravog starenja te osiguravanje kvalitete života starijih osoba.

Toj svečanosti nazočili su dožupan Virovitičko-podravske županije Marijo Klement, predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić, te obitelj i prijatelji Jelene Perković i Mate Munitića. Dom je posvetio župnik Župe sv. Josipa Slatina Dragan Hrgić, koji je uvijek drag gost ovoj velikoj obitelji.

Svečanosti su nazočile i članice Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Slatina, obilježivši tako Međunarodni dan starijih osoba u druženju s korisnicima doma darujući ih skromnim poklonima i toplom riječju, a za uzvrat su dobile mudre savjete zahvalnih korisnika doma.

U ime Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Slatina domaćici je čestitala predsjednica Ivona Balić, a svim korisnicima Doma “Jelena” zaželjela je život aktivnog starenja ispunjen radošću i toplinom domskog zajedništva.

(www.icv.hr, adf, Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Slatina, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content