Svjetski dan stanovanja i 30. obljetnica djelovanja Udruženja stanara Grada Osijeka: Kvalitetu stanovanja građani ocijenili s ocjenom vrlo dobar

Predstavnike Udruženja stanara grada Osijeka (USGOS), u povodu Svjetskoga dana stanovanja te 30. obljetnice osnutka i djelovanja Udruženja, primila je zamjenica gradonačelnika Osijeka Jasenka Crnković koja je tom prilikom istaknula odličnu suradnju s udruženjem.

– Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspjeli porazgovarati o aktualnim temama koje tište naše građane, sve vlasnike, suvlasnike i stanare. Vjerujemo da će suradnja ići i dalje u dobrom smjeru, kao što je išlo do sada, i sigurni smo da će Udruženje na najbolji mogući način i dalje informirati i educirati građane kako bi svoje zgrade održavali po načelu pravog gospodara– poručila je Crnković.

Predsjednik USGOS-a Milan Kamenko istaknuo je kako udruga funkcionira na volonterskoj razini i kako je 30. rođendan za njih velika obljetnica.

– Jedna smo od rijetkih udruga koja je prevladala sve nedaće i opstala kroz tri desetljeća. Tradicionalno na ovaj dan dolazimo u Gradsku upravu koja nam je odličan partner i financijski podupiratelj– rekao je Kamenko ističući kako je glavna misija Udruženja osigurati građanima kvalitetno stanovanje.

– Zbog toga već tri godine organiziramo Info dan “Kvalitetno stanovanje u urbanoj sredini” koje smo započeli anketom s građanima koliko su zadovoljni utjecajem lokalnih, regionalnih i nacionalnih vlasti kvalitetom stanovanja. Osječani su kvalitetu stanovanja u svojem gradu ocijenili s relativno visokom ocjenom od 3,8. Vjerujem da smo taj trend i zadržali- istaknuli su.

USGOS je ovom prigodom Gradu darovao monografiju o prvih trideset godina Udruženja te zahvalnicu za dugogodišnju suradnju.

(www.icv.hr, tj, foto: Grad Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content