Benzinska postaja Prajo’s od danas nosi znak s potpisom poznate hrvatske dizajnerice interijera Mirjane Mikulec

Jedna od vodećih dizajnera interijera u Hrvatskoj, Mirjana Mikulec, u restoranu benzinske postaje Prajo’s u Lukaču predstavila je znak s potpisom svog studija koji je osmislio i vodio projekt benzinske postaje Prajo’s. Na danas (petak) održanoj svečanosti, ova ugledna dizajnerica, znak s potpisom “Mirjana Mikulec Interior design” uručila je vlasniku Zoranu Praji.

Iza njezinog dizajnerskog studija danas stoji više od tisuću projekata diljem Hrvatske i inozemstva u 18 godina rada. Mirjana je svoje znanje izbrusila na sveučilištu National Design Academy u Ujedinjenom Kraljevstvu, a njezin studio već je nekoliko puta nagrađivan prestižnom European Property Awards nagradom.

Studio za dizajn interijera pod vodstvom Mirjane Mikulec djeluje već 18 godina i jedan je od najuspješnijih u regiji. Studio čini više od tridesetak zaposlenika različitih struka – arhitekti, dizajneri interijera, arhitektonski tehničari, ali i medijski te marketinški stručnjaci samo su neki od kreativaca koji djeluju pod vodstvom poznate dizajnerice interijera.

Na listi brojnih projekata s potpisom Mirjane Mikulec, našao se i Prajo’s, moderna benzinska postaja u kojoj je ova dizajnerica zajedno sa svojim timom, profesionalnim pristupom i konkretnim savjetima napravila odmak od standardnog ili očekivanog i tako dala dodatnu estetsku dimenziju koja ovu benzinsku postaju zajedno s restoranom i ostalim prostorijama čini prepoznatljivom i privlači pažnju brojnih posjetitelja i prolaznika.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content