Odigran tradicionalni turnir slavonskih bolnica: Najbolji malonogometaši Našičani, Osječankama prvo mjesto u odbojci

U organizaciji Opće županijske bolnice Našice i Udruge UMNA, u subotu 25. studenog, održan je drugi, sada već tradicionalni Turnir slavonskih bolnica. Ovogodišnji turnir okupio je predstavnike 10 zdravstvenih ustanova: Klinički bolnički centar Osijek, Opća bolnica “Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod, Opća bolnica Virovitica, Opća bolnica Nova Gradiška, Nacionalna memorijalna bolnica “Dr. Juraj Njavro” Vukovar, Opća županijska bolnica Vinkovci, Opća županijska bolnica Požega, Opća županijska bolnica Pakrac, Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije i ovogodišnji domaćin Opća županijska bolnica Našice.

Sportski dio turnira počeo je u 9 sati, nogometni turni odigran je u Osnovnoj školi Kralja Tomislava, dok se odbojkaški turnir igrao u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama.

Kategorija nogomet muški:

  1. OŽB Našice
  2. OB “Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod
  3. KBC Osijek
  4. OB Virovitica

Najbolji igrač: Stjepan Slivka, OŽB Našice

Najbolji golman: Ante Knežević, OŽB Našice

Kategorija odbojka žene:

  1. KBC Osijek
  2. OŽB Požega
  3. OŽB Našice
  4. OB Nova Gradiška

Najbolja napadačica: Lea Dumić, KBC Osijek

Najbolja igračica: Marija Dalić, OŽB Požega

Uz sport i druženje, ovogodišnji turnir imao je tri karaktera. Prvi je svakako sportski, drugi je društveni jer je okupio i potaknuo zaposlenike na upoznavanje i druženje, a treći je humanitarni budući da su se prikupljali i prilozi koji će se odlukom Organizacijskog odbora turnira dodijeliti potrebitima.

(www.icv.hr, dv, foto: S. Kulišić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content