OPĆINA SOPJE Radovi na uređenju drugog dijela igrališta Dječjeg vrtića “Bambi” bliže se kraju

Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je Općini Sopje projekt “Uređenje dvorišta Dječjeg vrtića Bambi s opremanjem poput postavljanja pergole, pješčanika, koševa, te poučnog prometnog poligona”, a radovi na drugom dijelu igrališta DV “Bambi” se bliže svom završetku.

– Projekt je vrijednosti gotovo 28.000 eura, a sufinanciranje Središnjeg državnog ureda je 22.000 eura. Iz godine u godinu prolazimo na natječaju Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a drago mi je da i tim, za nas financijski manjim projektima, možemo povećati standard boravka u našem vrtiću – istaknuo je načelnik općine Sopje Berislav Androš pri obilasku radova.

Ravnatelj Dječjeg vrtića “Bambi” Zrinko Grgić zadovoljan je do sada napravljenim.

– Radovi na uređenju drugog dijela igrališta za naše polaznike su u tijeku i do sada je napravljeno dosta. Pri završetku su radovi na poligonu od lijevane gume na kojem će djeca učiti prometna pravila i vožnju bicikla. Isto tako, pri kraju su i radovi na izgradnji botaničkog vrta, zajedno s učionicom, odnosno kućicom, kako bi djeca u slučaju kiše mogla boraviti na otvorenom, a u budućnosti imamo plan napraviti i poučnu stazu. Oko kompletnog drugog dijela igrališta je postavljena ograda tako da djeca budu sigurna – zaključio je ravnatelj Grgić.

Radove izvodi TH gradnja d.o.o. iz Noskovačke Dubrave.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content