U Našicama započela druga po redu “Večernja škola s poduzetnicima”, školarci dobili odgovore na brojna pitanja

Jučer (utorak) je u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice održana druga po redu “Večernja škola s poduzetnicima”, a sve u organizaciji Udruge mladih INFO.

Predsjednica udruge Ivona Ćosić vodila je razgovor s mladim poduzetnicima, te naglasila da je cilj ovog projekta motivirati mlade da ostvare svoje snove i postanu uspješni u svom poslu.

O svim svojim iskustvima govorili su mladi poduzetnici Matea Sečak, vlasnica obrta Iris Candle Art, Leo Vešligaj, vlasnik kafića Twins, te Andrea Kniha, vlasnica obrta Diamond Car Wash.

Mladi poduzetnici željeli su učenicima prenijet svoja iskustva te time pokazati kako je moguće baviti se poduzetništvom u Hrvatskoj, ali da i rizik uvijek postoji, no uz podršku i volju zaista je moguće uspjeti. Učenici su nakon predstavljanja poduzetničkih priča mogli postavljati pitanja, na koja su im poduzetnici odgovarali s velikim zadovoljstvom.

Druga “Večernja škola s poduzetnicima” na rasporedu je 14. studenog, a održava se u sklopu programa “Mladi za mlade” kojeg Udruga mladih INFO provodi cijelu godinu, a financirana je sredstvima Grada Našica.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content